Kája a Maroš

Pre mnohé páry môže byť hľadanie svadobného fotografa náročné. Existuje nespočetné množstvo fotografov, z ktorých každý má svoj vlastný štýl.

Kája a Maroš si ma vybrali nielen preto, že sa im páčila moja práca. Chceli si svadbu užiť bez rušenie, aranžovania či zdĺhavého pózovania. Záležalo im na tom, aby mali zdokumentované nie len hlavné a podstatné chvíle ale aj malé, nenápadne okamihy a momenty.

Oceňovali, že o mne počas svadby takmer nevedeli. Som im veľmi vďačná za dôveru, ktorú do mňa a do mojej práce vložili.

Ak sa práve rozhodujete koho si vyberiete na zdokumentovanie vášho svadobného dňa, nakuknite do galérie a zistite, či som ten správny človek pre vás.

Dojímavé momenty, nežné chvíle, krásny obrad vonku a uvoľnená zábava v kruhu blízkych priateľov a rodiny

V nasledujúcich rokoch budú spomienky na vašu svadbu zabalené do fotografií. Pre mňa je podstatné, že týmto mikropríbehom dovolím, aby sa prirodzene vyvíjali.

Urobila som všetko preto aby si Kája a Maroš mohli v kľude vychutnať dôležitý moment dňa. Šla som stranou a dovolila som momentom, aby sa vyvíjali. Som veľmi rada, že si túto chvíľku užili a na mňa zabudli 😉 .

Svadobné fotografie nie sú len dvojrozmerné obrázky. Mali by vám pripomínať spôsob, akým ste sa cítili, zvuky, ktoré ste počuli, vôňu vo vzduchu a energiu pretekajúcu cez vás, keď ste zažívali tieto neočakávané, silné, neúmyselný a nenahraditeľné momenty.